Get Mensen maken projecten (Dutch Edition) PDF

  • admin
  • December 26, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Get Mensen maken projecten (Dutch Edition) PDF

By Nicole Bremer-Ammann,Wim Hoogerdijk

Praktisch boek over de menselijke kant van projectmanagement.

Natuurlijk: systemen, planningen en technieken zijn onmisbaar om effectief projectmatig te werken. Toch speelt één onmisbare issue uiteindelijk de belangrijkste rol in projectmanagement: de mens. En dan niet als human source, maar als individual.

De rol van de projectleider
Vooral de manier waarop je je als projectleider gedraagt, bepaalt of een undertaking slaagt of niet. Daarbij kun je invloed uitoefenen op een aantal factoren. De manier waarop je bijvoorbeeld omgaat met de cultuur van de organisatie, of hoe je weerstand om weet te buigen en veranderingen in goede banen leidt. Maar ook hoe je samenwerkt met je opdrachtgever, klanten en projectmedewerkers. In Mensen maken projecten leer je hoe jij als mens de doorslaggevende succesfactor van een venture wordt.

In Mensen maken projecten gaat de auteur in op alle belangrijke menselijke aspecten van projectmanagement. Het waarom van projectmatig werken, het nut van spelregels, invloed zonder macht, conflicthantering, organisatiecultuur, teamrollen, niets ontbreekt. Daarom is Mensen maken projecten hét boek over de menselijke consider projectmanagement.

Show description

Read or Download Mensen maken projecten (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Stilte als antwoord (Dutch Edition) by Sara Maitland,Elinor Fuchs

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk test, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Read e-book online Over spiritueel leven (Dutch Edition) PDF

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) - download pdf or read online

Wist je dat je cellphone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de cellphone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de phone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de telephone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Additional info for Mensen maken projecten (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Mensen maken projecten (Dutch Edition) by Nicole Bremer-Ammann,Wim Hoogerdijk


by Richard
4.0

Rated 4.64 of 5 – based on 33 votes