Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) by Alexander Markowetz,Monique Enders PDF

  • admin
  • December 26, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) by Alexander Markowetz,Monique Enders PDF

By Alexander Markowetz,Monique Enders

Wist je dat je phone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven?

Veel mensen denken dat de phone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de cellphone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de cellphone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Markowetz maakt ons niet alleen bewust van de gevolgen van onze digitale verslaving, maar leert ons vooral hoe we mínder gebruik kunnen maken van onze telephone en méér van onze persoonlijke productiviteit. Zet jezelf op een digitaal dieet!

Leven zonder smartphonestress geeft je een actueel en herkenbaar beeld van de botsing tussen technologie en een gezonde levensstijl.

Show description

Read Online or Download Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Stilte als antwoord (Dutch Edition) - download pdf or read online

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk test, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Over spiritueel leven (Dutch Edition) - download pdf or read online

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) - download pdf or read online

Wist je dat je telephone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de phone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de telephone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de telephone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Additional resources for Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) by Alexander Markowetz,Monique Enders


by Anthony
4.3

Rated 4.72 of 5 – based on 35 votes