Laos (Dominicus landengids) (Dutch Edition) by Leon Peterse,Joke Petri PDF

  • admin
  • December 26, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Laos (Dominicus landengids) (Dutch Edition) by Leon Peterse,Joke Petri PDF

By Leon Peterse,Joke Petri

Dit publication is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.

Laos is een afwisselend land dat zowel de natuurliefhebber als de cultureel geïnteresseerde reiziger zal aantrekken. In het noorden kun je dorpen bezoeken van heuvelbewoners als de Akha, Hmong en Lenten, boottochten maken op de rivier de Mekong, wandelen langs historische tempels en gebouwen in de
oude koningsstad Luang Prabang, of in stijl dineren in een Frans eating place in de hoofdstad Vientiane. In Vang Vieng kun je het fraaie karstlandschap bewonderen en grotten ontdekken, terwijl een tocht over de geheimzinnige Vlakte der Kruiken je terugvoert in de tijd.
Het zuiden heeft een weergaloze natuur, met nationale parken en de breedste waterval van Zuidoost-Azië. De hoogvlakte van Bolaven doorkruisen op een olifant is een avontuur op zich. Kortom, Laos biedt voor elk wat wils en zal zelfs de meest verwende reiziger verrassen.

Leon Peterse en shaggy dog story Petri maakten tientallen reizen naar verschillende Aziatische bestemmingen. Hun voorkeur gaat vooral uit naar het Indische subcontinent en Zuidoost-Azië.

Show description

Read Online or Download Laos (Dominicus landengids) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download PDF by Sara Maitland,Elinor Fuchs: Stilte als antwoord (Dutch Edition)

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk scan, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Over spiritueel leven (Dutch Edition) - download pdf or read online

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

Read e-book online Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) PDF

Wist je dat je phone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de telephone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de phone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de cellphone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Extra info for Laos (Dominicus landengids) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Laos (Dominicus landengids) (Dutch Edition) by Leon Peterse,Joke Petri


by David
4.1

Rated 4.71 of 5 – based on 9 votes