Michael Koryta,Fanneke Cnossen's Koude rivier (Dutch Edition) PDF

  • admin
  • December 25, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Michael Koryta,Fanneke Cnossen's Koude rivier (Dutch Edition) PDF

By Michael Koryta,Fanneke Cnossen

Het begint met een mooie vrouw en een uitdaging. Alyssa Bradford vraagt filmmaker Eric Shaw om een documentaire te maken over haar schoonvader, Campbell Bradford, een hoogbejaarde miljonair met een mysterieus verleden. Eric neemt de opdracht aan, ook al is er maar weinig informatie voorhanden: alleen de naam van Bradfords afgelegen geboortestadje en een antiek flesje met water dat hij zijn hele leven al bij zich draagt.

Eric reist af naar West Baden, ooit beroemd om zijn geneeskrachtige bronnen en het exclusieve lodge dat recentelijk in zijn oude glorie is hersteld. Al snel na zijn aankomst krijgt Eric final van angstaanjagende visioenen, die steeds intenser en realistischer worden naarmate hij meer te weten komt over de geschiedenis van het inn. Het gevoel bekruipt hem dat er iets kwaadaardigs loert onder het gerestaureerde oppervlak. Iets dat zich niet laat tegenhouden door de grens tussen leven en dood.

Show description

Read Online or Download Koude rivier (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Stilte als antwoord (Dutch Edition) - download pdf or read online

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk scan, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Download e-book for iPad: Over spiritueel leven (Dutch Edition) by Henri Nouwen,Michael Ford

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

Get Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) PDF

Wist je dat je phone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de cellphone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de cellphone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de phone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Extra resources for Koude rivier (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Koude rivier (Dutch Edition) by Michael Koryta,Fanneke Cnossen


by Jeff
4.5

Rated 4.37 of 5 – based on 37 votes