Download e-book for kindle: Je project op de rails (Dutch Edition) by Patries Quant

  • admin
  • December 25, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Download e-book for kindle: Je project op de rails (Dutch Edition) by Patries Quant

By Patries Quant

- Onmisbare aanvulling op het boek Projectmatig werken van dezelfde auteur

Een beleidsplan schrijven, het kinderfeestje van je dochter of bijvoorbeeld een zakenreis organiseren: hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: het zijn allemaal projecten. Ons leven zit dus eigenlijk vol met projectjes en projecten, op het werk en thuis.

Compleet undertaking in 15 stappen
Van veel projecten realiseren we ons vaak niet eens dat het een venture is! Maar met de korte record aan het start van deze waaier is de diagnose gauw gesteld. Door daarna de structurele en projectmatige aanpak uit het stappenplan te volgen, laat je al je projecten lopen als een trein. Met deze handige waaier zet je in maximaal vijftien simpele stappen een compleet undertaking op, van eenvoudig tot advanced, professioneel of privé, lang of kort.

Voor een succesvol undertaking kun je absoluut niet zonder de praktische en overzichtelijke waaier Je venture op de rails in 15 stappen.

Show description

Read Online or Download Je project op de rails (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Stilte als antwoord (Dutch Edition) by Sara Maitland,Elinor Fuchs

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk test, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Over spiritueel leven (Dutch Edition) - download pdf or read online

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

Alexander Markowetz,Monique Enders's Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) PDF

Wist je dat je cellphone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de phone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de phone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de cellphone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Additional resources for Je project op de rails (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Je project op de rails (Dutch Edition) by Patries Quant


by William
4.4

Rated 4.54 of 5 – based on 50 votes