Read e-book online IJskoud (Dutch Edition) PDF

  • admin
  • December 26, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Read e-book online IJskoud (Dutch Edition) PDF

By Quentin Bates,Peter de Rijk

'Een needs to voor de lezers van Indridason!' - S.J. Bolton

'Voor de lezers van Hjorth Rosenfeldt, Hakan Nesser en Camilla Läckberg... een aanrader!' - Sjra Vries, Bruna Horst

Wat als routineonderzoek begint, ontwikkelt zich tot een levensbedreigende politiezaak

Het derde deel in de serie rondom politie-inspecteur Gunnhildur Gísladóttir, beter bekend als Gunna. Als in een van de meest luxe inns van Reykjavík een dode guy wordt gevonden, een reder die vastgebonden is aan zijn mattress, ziet Gunna daar niet meteen een misdaad in. In het onderzoek naar de gênante dood van de guy komt ze terecht bij een groep mensen die aan bondage doen.

Maar algauw blijkt dat de leden van deze groep systematisch bedreigd en gechanteerd worden en dat ze connecties hebben met een IJslandse crimineel, die na een jarenlang verblijf in het buitenland, recentelijk is teruggekeerd naar IJsland. Wat als een routineklus begint, ontwikkelt zich tot een levensbedreigend onderzoek

Show description

Read or Download IJskoud (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Stilte als antwoord (Dutch Edition) - download pdf or read online

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk test, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Henri Nouwen,Michael Ford's Over spiritueel leven (Dutch Edition) PDF

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) - download pdf or read online

Wist je dat je phone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de telephone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de phone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de telephone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Extra info for IJskoud (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

IJskoud (Dutch Edition) by Quentin Bates,Peter de Rijk


by Jeff
4.1

Rated 4.33 of 5 – based on 35 votes