Hoe overleef ik met/zonder gescheiden ouders? (Dutch - download pdf or read online

  • admin
  • December 26, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Hoe overleef ik met/zonder gescheiden ouders? (Dutch - download pdf or read online

By Francine Oomen

Wat doe je als je merkt dat je ouders steeds vaker ruzie hebben? Als je bang bent dat ze gaan scheiden? Als je moeder een vreemde guy kust?
(Nee, niet op zijn wang!) Als je gepest wordt en je beste vriendin overloopt naar je grootste vijand? Als je je eenzaam en onbegrepen voelt door de hele wereld? Als je ’s nachts niet kunt slapen door het getob en gepieker?

Juist! Dan zoek je hulp. Maar Rosa doet dat op een wel heel speciale manier...

In dit boek lees je over de gebeurtenissen die ervoor zorgen dat het leven van Rosa helemaal op zijn kop komt te staan (en nooit meer hetzelfde zal worden).

Het echte, enige en allereerste commence van de Hoe overleef ik...-serie!

Show description

Read or Download Hoe overleef ik met/zonder gescheiden ouders? (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Get Stilte als antwoord (Dutch Edition) PDF

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk test, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Get Over spiritueel leven (Dutch Edition) PDF

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) - download pdf or read online

Wist je dat je telephone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de cellphone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de cellphone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de cellphone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Additional resources for Hoe overleef ik met/zonder gescheiden ouders? (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Hoe overleef ik met/zonder gescheiden ouders? (Dutch Edition) by Francine Oomen


by Richard
4.3

Rated 4.06 of 5 – based on 5 votes