Get Geschonden Vertrouwen (Dutch Edition) PDF

  • admin
  • December 26, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Get Geschonden Vertrouwen (Dutch Edition) PDF

By David Ellis

De nacht dat zijn vrouw en dochtertje overleden, wachtte advocaat Jason Kolarich op een telefoontje van zijn informant Ramirez. Tevergeefs, wish die nacht blijkt hij te zijn vermoord. Tijdens zijn speurwerk komt Kolarich midden in een FBI-onderzoek naar een corrupte gouverneur terecht. Om uit de gevangenis te blijven betreedt hij een wereld van afluisterpraktijken, verraad en smeergeld.
David Ellis debuteerde met De voyeur, waarvoor hij een Edgar Award received. Zijn eerste mystery met Jason Kolarich in de hoofdrol, De verborgen guy, oogstte veel lof van pers en publiek. Ellis woont in Springfield, Verenigde Staten.

Show description

Read or Download Geschonden Vertrouwen (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Sara Maitland,Elinor Fuchs's Stilte als antwoord (Dutch Edition) PDF

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk test, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Read e-book online Over spiritueel leven (Dutch Edition) PDF

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

Download e-book for kindle: Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) by Alexander Markowetz,Monique Enders

Wist je dat je telephone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de telephone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de phone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de phone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Additional resources for Geschonden Vertrouwen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Geschonden Vertrouwen (Dutch Edition) by David Ellis


by Edward
4.3

Rated 4.16 of 5 – based on 46 votes