Download PDF by Liz Fenwick,Fanneke Cnossen: Een affaire in Cornwall (Dutch Edition)

  • admin
  • December 25, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Download PDF by Liz Fenwick,Fanneke Cnossen: Een affaire in Cornwall (Dutch Edition)

By Liz Fenwick,Fanneke Cnossen

Als Jude voor het altaar staat, wordt de druk van haar aanstaande huwelijk haar plotseling te veel. Ze vlucht de kerk uit en laat heel wat achter: een verbijsterde verloofde, haar woedende moeder en gasten die genoeg stof tot roddelen hebben voor de leisure van het jaar.Vol schuldgevoel en schaamte trekt Jude zich terug in Pengarrock, een vervallen landhuis boven op een klif in Cornwall. Hier magazine ze de uitgebreide bibliotheek van de familie Trevillion catalogiseren. Het huis is een welkome schuilplaats voor Jude en ze raakt er zelfs compleet van in de ban wanneer ze een tragische geschiedenis ontdekt, met daarin de suggestie van een verborgen schat. Maar de huidige eigenaar blijkt niet part zo veel van Pengarrock te houden als zij, en wil het huis verkopen. Kan ze hem op tijd op andere gedachten brengen?

Show description

Read or Download Een affaire in Cornwall (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Stilte als antwoord (Dutch Edition) by Sara Maitland,Elinor Fuchs

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk scan, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Over spiritueel leven (Dutch Edition) - download pdf or read online

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

New PDF release: Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition)

Wist je dat je phone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de phone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de phone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de phone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Additional info for Een affaire in Cornwall (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Een affaire in Cornwall (Dutch Edition) by Liz Fenwick,Fanneke Cnossen


by Steven
4.4

Rated 4.02 of 5 – based on 6 votes