Download PDF by Mademoiselle S.,Nele Hendrickx,Tatjana Daan: De schaamteloze passie van Mademoiselle S. (Dutch Edition)

  • admin
  • December 26, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Download PDF by Mademoiselle S.,Nele Hendrickx,Tatjana Daan: De schaamteloze passie van Mademoiselle S. (Dutch Edition)

By Mademoiselle S.,Nele Hendrickx,Tatjana Daan

Parijs, jaren twintig. De welgestelde Simone correspondeert met haar minnaar, de jongere, getrouwde Charles. Deze guy heeft haar laten kennismaken met een wereld van fysiek genot waarin ze zichzelf langzaam verliest. Gek van verlangen is ze.
Meer dan negentig jaar later worden Simones brieven aangetroffen in haar appartement, verstopt in een leren buidel. Deze brieven zijn ongekend expliciet en tegelijkertijd bijzonder romantisch van aard. Ze vertellen het verhaal van een allesverzengende affaire. Samen verleggen Simone en Charles hun seksuele grenzen. Met ieder doorbroken taboe zullen ze zich verder aan elkaar overgeven – tot aan hun laatste ontmoeting.

Show description

Read or Download De schaamteloze passie van Mademoiselle S. (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download PDF by Sara Maitland,Elinor Fuchs: Stilte als antwoord (Dutch Edition)

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk test, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Get Over spiritueel leven (Dutch Edition) PDF

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

Get Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) PDF

Wist je dat je phone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de telephone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de phone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de telephone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Extra info for De schaamteloze passie van Mademoiselle S. (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

De schaamteloze passie van Mademoiselle S. (Dutch Edition) by Mademoiselle S.,Nele Hendrickx,Tatjana Daan


by Joseph
4.2

Rated 4.37 of 5 – based on 46 votes