Download PDF by Gary McCord,Ernst Frankemölle,Igor Bennik,Ernst Frankemolle: De kleine golf voor Dummies (Dutch Edition)

  • admin
  • December 26, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Download PDF by Gary McCord,Ernst Frankemölle,Igor Bennik,Ernst Frankemolle: De kleine golf voor Dummies (Dutch Edition)

By Gary McCord,Ernst Frankemölle,Igor Bennik,Ernst Frankemolle

counsel en trucs om je spel te verbeteren

Golf spelen is leuk! Maar met zijn vele regels en wetten staat golfing ook bekend als een recreation die behoorlijk wat frustraties kan opwekken. Dit boekje zal je helpen de frustraties de baas te worden. In duidelijke stappen legt Gary McCord uit welk materiaal je moet kiezen, hoe je de perfecte swing ontwikkelt, hoe je hindernissen de baas wordt en hoe je je dient te gedragen op de golfbaan.

Gary McCord is winnaar van different PGA Champions Tour-wedstrijden en golfinstructeur van vele beroemdheden. Hij is al meer dan 25 jaar golfcommentator bij CBS Sport.

Show description

Read Online or Download De kleine golf voor Dummies (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Get Stilte als antwoord (Dutch Edition) PDF

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk test, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Henri Nouwen,Michael Ford's Over spiritueel leven (Dutch Edition) PDF

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

Read e-book online Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) PDF

Wist je dat je telephone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de telephone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de phone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de cellphone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Additional resources for De kleine golf voor Dummies (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

De kleine golf voor Dummies (Dutch Edition) by Gary McCord,Ernst Frankemölle,Igor Bennik,Ernst Frankemolle


by David
4.0

Rated 4.81 of 5 – based on 6 votes