Download PDF by David Foster Wallace,Iannis Goerlandt,Daniël Rovers: De bleke koning (Dutch Edition)

  • admin
  • December 26, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Download PDF by David Foster Wallace,Iannis Goerlandt,Daniël Rovers: De bleke koning (Dutch Edition)

By David Foster Wallace,Iannis Goerlandt,Daniël Rovers

De werknemers van een belastingkantoor in Peoria, Illinois, komen in eerste instantie redelijk normaal over op David Wallace. Als tijdelijke kracht maakt hij zijn entree op een second dat de directie hun ook het laatste greintje menselijke waardigheid dat het werk te bieden heeft wil afnemen. Wanneer hij zich met de moed der wanhoop onderdompelt in de geestdodende regimen ontdekt hij met welke uitzonderlijke persoonlijkheden hij op kantoor zit.De bleke koning was once nog niet voltooid toen David Foster Wallace overleed. Het is een originele, hilarische en onverschrokken roman, die belangrijke vragen aansnijdt door middel van krachtige personages. De bleke koning dwingt in alle opzichten grote bewondering af.

Show description

Read or Download De bleke koning (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Stilte als antwoord (Dutch Edition) by Sara Maitland,Elinor Fuchs

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk scan, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Get Over spiritueel leven (Dutch Edition) PDF

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

Download e-book for iPad: Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) by Alexander Markowetz,Monique Enders

Wist je dat je phone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de telephone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de telephone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de telephone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Extra resources for De bleke koning (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

De bleke koning (Dutch Edition) by David Foster Wallace,Iannis Goerlandt,Daniël Rovers


by Richard
4.5

Rated 4.03 of 5 – based on 46 votes