Read e-book online Daadkrachtig verbeteren (Dutch Edition) PDF

  • admin
  • December 26, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Read e-book online Daadkrachtig verbeteren (Dutch Edition) PDF

By Stephan de Laat

Het opzetten van een continu verbeterproces is voor organisaties een uitstekend middel om de concurrentiepositie te versterken en slagvaardig te functioneren. In Daadkrachtig verbeteren tref je een helder stappenplan aan waarmee je systematisch aan de slag kunt gaan met verbeterprojecten. Alle aspecten van een verbeterproject komen in dit stappenplan aan bod, van het beoordelen van knelpunten tot het borgen en bijsturen van de bereikte verbeteringen.

Creatieve technieken voor verbeterproces
De gebruikte technieken en methoden zijn eenvoudige hulpmiddelen die uitstekend functioneren. Zo leer je onder andere werken met creatieve technieken als de brain Map of brainstormen, en met analysetechnieken zoals de Pareto-analyse en de Deming-cirkel. De auteur besteedt ook aandacht aan verschillende teamrollen en samenwerken in projectteams, eveneens aspecten die onmisbaar zijn bij het verbeterproces.

Verbetering als everlasting proces
Als een verbeterproject is afgesloten, commence je met een nieuw undertaking en commence je opnieuw met het stappenplan. Verbetering als everlasting proces zorgt er tenslotte voor dat je organisatie steeds kwaliteits- en klantgerichter wordt. Met als resultaat tevreden klanten en gezonde bedrijfsresultaten!

Show description

Read or Download Daadkrachtig verbeteren (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Stilte als antwoord (Dutch Edition) - download pdf or read online

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk scan, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Download PDF by Henri Nouwen,Michael Ford: Over spiritueel leven (Dutch Edition)

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

Get Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) PDF

Wist je dat je cellphone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de telephone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de phone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de cellphone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Extra resources for Daadkrachtig verbeteren (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Daadkrachtig verbeteren (Dutch Edition) by Stephan de Laat


by Edward
4.0

Rated 4.47 of 5 – based on 44 votes