Get Cocktails met Tess: Meer dan 100 cocktailrecepten voor thuis PDF

  • admin
  • December 26, 2017
  • Dutch Ebooks
  • Comments Off on Get Cocktails met Tess: Meer dan 100 cocktailrecepten voor thuis PDF

By Tess Posthumus,Lars Hamer

's Werelds beste vrouwelijke bartender laat zien hoe je thuis in een handomdraai de allerlekkerste cocktails maakt. Tess Posthumus geeft haar favoriete recepten prijs; van klassiekers als Bloody Mary en Whiskey bitter, alcoholvrije Virgin Mary Mule en Rosemary's Pear tot haar signatures Thai Mojito en de Killer Cocktail. Naast meer dan a hundred cocktails vertelt Tess anekdotes, geeft ze informatie over dranksoorten, cocktailglazen, instruments en technieken en toont ze je stap voor stap de kneepjes van het vak.

Tess Posthumus (1988) rondde in 2014 haar grasp Sociologie af aan de Universiteit van Amsterdam. Al tijdens haar studie werd ze stapelverliefd op de wonderschone wereld van het mixen. Sinds 2009 werkt ze bij de gerenommeerde cocktailbar Door seventy four in Amsterdam. Haar expertise is niet onopgemerkt gebleven: ze gained diversified (inter)nationale competities, magazine zichzelf de beste bartender van Nederland noemen en werd in 2015 in Kaapstad benoemd tot 'World's most sensible woman Bartender'. Inmiddels reist Tess de wereld over om haar kennis van het vak te delen, werkt ze als advisor voor Gall&Gall en schrijft ze voor Het Parool en assorted horecavakbladen.
#cocktailsmettess

Show description

Read Online or Download Cocktails met Tess: Meer dan 100 cocktailrecepten voor thuis (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Sara Maitland,Elinor Fuchs's Stilte als antwoord (Dutch Edition) PDF

Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk test, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van stilte in onze huidige maatschappij. Sara Maitland heeft de afgelopen jaren de stilte gezocht, onderzocht en ervaren.

Download PDF by Henri Nouwen,Michael Ford: Over spiritueel leven (Dutch Edition)

Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks Dit boek brengt een unieke selectie van de meest aansprekende citaten en fragmenten uit zijn lange loopbaan als schrijver, hoogleraar en medewerker bij De Ark. Deze bloemlezing betekent een geestelijke verkwikking en bemoediging - niet alleen voor wie voor het eerst iets van Nouwen leest, maar evenzeer voor wie met zijn werk vertrouwd is.

Read e-book online Leven zonder smartphonestress (Dutch Edition) PDF

Wist je dat je phone meer dan drie uur van je dag vraagt? En dat dat dramatische gevolgen heeft voor je leven? Veel mensen denken dat de cellphone voor meer productiviteit en effectievere communicatie zorgt. Maar de phone belemmert dat juist. Wetenschappelijk onderzoek laat zien hoe de cellphone ons onderbewuste aanspreekt en voor onderbrekingen zorgt tijdens ons werk en in ons sociale leven.

Additional resources for Cocktails met Tess: Meer dan 100 cocktailrecepten voor thuis (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Cocktails met Tess: Meer dan 100 cocktailrecepten voor thuis (Dutch Edition) by Tess Posthumus,Lars Hamer


by Anthony
4.3

Rated 4.96 of 5 – based on 23 votes